Telefon: 97 95 20 00      Mail: dantryk@dantryk.dk

OM OS

SÅDAN ARBEJDER VI

Hos Dantryk er den gode rådgivning en del af vores service 

Salg og rådgivning følges ad hos os. Vore erfarne fagfolk guider dig gerne igennem de mange muligheder der findes indenfor blanketter og tryksager iøvrigt.

Vi har års erfaring, vi gerne vil dele med dig. 

Det kan ofte være svært at vælge den rigtige løsning til det enkelte budskab. Vi øser gerne af vores erfaring og præsenterer dig for de mange spændende muligheder.

Du kan ringe til os, sende en mail eller besøge os. Vi kommer naturligvis også gerne til dig, kontakt vores salgsafdeling for en aftale.

God projektstyring
I vort ordresystem kan vi følge din ordre fra start til slut, faktisk helt fra tilbudsfasen til ordren forlader trykkeriet. Det giver tryghed for os og for vore kunder.

For at leve op til vore kvalitetskrav og overholde de lovede leveringstider er disciplin og kommunikation vigtige nøgleord gennem hele produktionsforløbet.

DTP/PrePress
Alle de ordrer der produceres på Dantryk passerer gennem vores prepress-afdeling.

Vore erfarne og kreative grafikere løser dine opgaver fra idé-stadiet til de gennemtestet er klar til tryk. Leverer du selv færdige filer testes de for evt. fejl og mangler i fonte og fotos. Det sikrer grundlaget for en optimal produktion af din tryksag.

Vi arbejder på Mac og anvender InDesign til langt hovedparten af vore opgaver. Vi behersker dog langt de fleste kendte grafiske programmer.


Den moderne trykplade
CTP står for computer to plate og handler således om overførsel af data fra grafikernes computere til de trykplader som anvendes i vore rotationer og ark-maskiner.

Fremstillingen af trykplader er en vigtig proces og stiller store krav til præcision og kvalitet. Det ved vore leverandører og det ved vore medarbejdere.

Derfor gennemføres der daglige kontrolfunktioner for at sikre en optimal drift og kvalitet af den enkelte opgave.

 

 

 

 

Med eget lager hos os, er du sikret hurtig levering

Vi udfører alle former for distribution. Foliepakning, adressering, kuvertering og forsendelse til slutbrugere. Vi råder over moderne lagerfaciliteter, specielt indrettet til opbevaring af papir.

Vi tilbyder opbevaring af dine tryksager til levering fra dag til dag.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok