Telefon: 97 95 20 00      Mail: dantryk@dantryk.dk

TRYK

EFTERBEHANDLING

De små detaljer, der gør produktet unikt

Korte leveringstider kræver stor fleksibilitet. Derfor har vi egen afdeling for efterbehandling af tryksager. Moderne falsemaskiner og samlehæftere færdiggør hæfter, kataloger og brochurer og udstansning, præg og nummerering foretages også in-house. Bogproduktioner færdiggøres dog eksternt.

Også i formular- og blanketafdelingen færdiggøres opgaverne her på virksomheden. Crimpning, optagning, limning, hulning, skæring og pakning foretages alt sammen i eget bogbinderi.

Hos Dantryk varetager vi mange former for efterbehandling. I samarbejde med kunden, vælger vi den helt rigtige efterbehandling af de produkter vi leverer. Når det gælder efterbehandling, kan vi blandt andet tilbyde:

Limbinding / limning
Under produktion af hæfter, bøger eller andre publikationer der kræver efterbehandling med lim, sætter vi høje standarder. Vi sætter en personlig ære i, altid at kunne levere et produkt der holder. Også mange år ud i fremtiden. Vores lim er produceret til at leve op til de miljøkrav der er på området.

Hulning
Mange af vores kunder vælger at få deres tryksager leveret med huller. Det kan være huller til brug i ringbind, monteringshuller eller noget helt tredje. Vores uddannede personale og effektive maskineri, er din garanti for ensformige huller, hele produktionen igennem. Også ved fremtidige produktioner, er vores mål at sætte hullerne det helt rigtige sted.

Skæring
Sikkerheden og pressionen er i top, når vi skære materiale hos Dantryk. Med et moderne produktionsanlæg og faglig stolthed blandt vores personale, er både vi og vores kunder sikret et flot resultat. Skærerester bortskaffes og sendes til genanvendelse.

 

Kuvertering
Ved større forsendelser af breve, kan vores kunder med stor fordel benytte sig af vores kuverteringsservice. Vores moderne produktionsanlæg sørger for at pakke breve i kuverter. Vores systemer er naturligvis kompatibel med brevflettede filer. Det vil sige, at du kan fremsende os en samlet fil, indeholdende et antal breve med unikke modtagere på.

Du kan vælge selv at lade dine kuverterede breve afhente, eller overlade opgaven til enten fragtmand eller postvæsenet. Hos Dantryk kan vi naturligvis også klare produktion af kuverter til dine forsendelser.

Pakning
Når det gælder pakning af vores tryksager, er det ikke kun med forsvarlig transport for øje, det tages også hensyn til kundens ønske om mængde i hver indpakning. Vi er altid i dialog med vores kunder, om at imødekomme deres ønsker om pakning.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok