Telefon: 97 95 20 00      Mail: dantryk@dantryk.dk

WEB

HJEMMESIDER HELT NEDE PÅ JORDEN

 

Hjemmesider er dit udstillingsvindue på internettet. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside afspejler netop dig og din virksomhed. Vi ligger vægt på den personlige betjening og den gode service. Vi er nemlig helt nede på jorden, sammen med vores kunder. 

WEB

RESPONSIVT DESIGN

 

En hjemmeside er mere end bare et visitkort. Den er din virksomheds ansigt udadtil

En hjemmeside afspejler din virksomhed. Det er derfor vigtigt, at din hjemmeside er lige så professionel som resten af din virksomhed.

Hos Dantryk, får du en hjemmeside helt nede på jorden– vi værdsætter den personlige kontakt, hele forløbet igennem. Hos os får du ikke bare en hjemmeside, du får dialog, sparring og rådgivning med, når du køber en hjemmeside.

Alle vores hjemmesider er naturligvis i responsivt design. Det betyder, at din hjemmeside automatisk tilpasser sig den skærm den vises på: Uanset om siden vises på en PC, iMAC, tablet eller mobiltelefon, er du sikret at din side vises bedst muligt.

 

LÆS MERE

WEB

SOCIALE MEDIER

 

Langt over halvdelen af den danske befolkning er at finde på de sociale medier – så hvorfor ikke lade din virksomhed møde dem, der hvor de er?

Som virksomhedsejer har du en helt unik mulighed for at komme tættere på dine nuværende og nye kunder via de sociale medier.

Kampagner på de sociale medier er ikke kun effektive, de er også målbare. Du vil derfor løbende kunne se, hvor mange der ser dine annoncer, samt hvor stor effekt i lokalområdet de har haft.


 

LÆS MERE

Web

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

OLE RYSGAARD Salgskonsulent ole@dantryk.dk Tlf. 20 49 26 42
PETER HOVE Projektleder/support hove@dantryk.dk Tlf. 24 24 72 95
IDA M. F. NIELSEN Grafiker ida@dantryk.dk Tlf. 20 58 72 95

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok